The next
level in water entertainment

Interactieve projectie op het water brengt het zwembad ‘echt’ tot leven! Fun en rendement gaan hand in hand.

#

Bekijk de video

#

Bekijk de intro video

Logo Area H20

De interactieve zwembadbodem

Een nieuwe ontwikkeling in de ontwerpen van beweegbare zwembadbodems. Door de jaren heen hebben de bodems van Variopool hun nut en voordelen ruimschoots bewezen. De bodems leveren meer rendement op voor de zwembaden omdat er meerdere doelgroepen tegelijk gebruik kunnen maken van het zwembad.

Ondertussen ontwikkelden onze engineers door en spelen we in op de vraag van onze relaties uit de zwembadwereld. Met trots kunnen we nu aankondigen dat we een interactieve beweegbare zwembad- bodem aan ons assortiment hebben toegevoegd! Daarbij wordt de zwembadbodem in een hogere stand gezet, zo’n 10 cm onder het wateroppervlak, waarna de projectie kan beginnen.

Beweegbare bodem in het zwembad

Een van de belangrijkste items die een bad geschikt maakt voor meerdere doelgroepen is de beweegbare bodem die op de diepte van het bad ingesteld kan worden. Deze kan over het volledige oppervlak van het badwater worden ingezet of een deel hiervan. Hiermee wordt het bad omgetoverd tot een multifunctioneel badoppervlak voor meerdere gebruikers. Vanuit deze wens om het zwembad multifunctioneel te maken is het idee ontstaan om het zwembadwater ook in te kunnen zetten als recreatie- water.

Hoge resolutie beamer

Uw zwembad wordt een interactief speelterrein voor jong en oud. Dit kan variëren van spelletjes in het water tot fonteinen die omhoog spuiten op de acties uit de diverse spellen die beschikbaar zijn. Boven het zwembad wordt een zeer krachtige projector geplaatst welke uitgerust is met 3D tracking camera’s. De projector zelf zit in een speciale gekoelde behuizing.

3d camera's

De 3D tracking camera’s detecteren de spelers en reageren er vervolgens op. De speler kan dan zelf ook reageren op de diverse geprojecteerde onderwerpen en deze wordt onderdeel van het spel. Als de speler door het water loopt zwemmen er bijvoorbeeld vissen achter de spelers aan of kan de speler samen met een tegenstander aan een spel deelnemen. Pure fun!

Kleurrijke fonteinen

In Area H2O zitten ook fonteinen in de beweegbare bodem. Deze kleurrijke fonteinen reageren op het gekozen spel en kunnen ook op een bepaalde hoogte ingesteld worden afhankelijk van de doelgroep. Een feestje? Dan kunnen alle fonteinen ook gelijktijdig spuiten en diverse kleuren. Een feest om naar te kijken.

Interactieve spellen

Bij deze interactieve oplossing zitten standaard een aantal spellen. Deze dragen klinkende namen als Deep Sea, Tubes, Pong around en Discoballs. De ontwikkeling van de spellen loopt door en er zullen nieuwe spellen bij komen. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld uw logo op de bodem te projecteren bij een evenement of diploma-uitreiking. Voor maatwerk kunt u contact met ons opnemen.